Podstavec s košom pre práčku a sušičku Meliconi M656143

Podstavec s košom pre práčku a sušičku Meliconi M656143

Kvalitné Podstavec s košom pre práčku a sušičku Meliconi M656143 od top výrobcu Za priaznivú cenu . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Meliconi M656143 BASE SPACE BASKET podstavec s košom Meliconi M656143 BASE SPACE BASKET podstavec s košom sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Tento univerzálny podstavec sa skvelo hodí pre všetky pračky a sušičky s predným plnením a minimálnou hĺbkou 450 mm alebo maximálnou 600 mm. Úložný priestor Je vyrobený z technopolymera a obsahuje praktický úložný priestor s objemom 32 l na pracie prostriedky alebo iné drobnosti, ktoré potrebujete mať vždy po ruke. Spotrebič sa týmto zvýši o celých 31 cm, čím uľahčí prístup k dvierkam. Dokonalá stabilita V prípade nerovnosti podlahy je možné nastaviť výšku jednotlivých nožičiek a dosiahnuť tak perfektného vyváženia spotrebiča, ktorý môže mať maximálnu hmotnosť až 250 kg. Montáž je jednoduchá, intuitívna a veľmi rýchla. Pás s kovovou prackou s dĺžkou 6 m dodá ešte väčšiu stabilitu celej konštrukcii. U nás nájdete iba produkty preverených predajcov, Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Popis produktu Podstavec s košom pre práčku a sušičku Meliconi M656143

  • Cena:
  • EAN: 8006023292042
  • Kategória: Boost All;ELEKTRO;Elektro (vše);Kódy elektro a nabytok;Najpredávanejšie;Najpredávanejšie Ostatné príslušenstvo;Najpredávanejšie Ostatné príslušenstvo k sušičkám;Najpredávanejšie Pre veľké spotrebiče;Najpredávanejšie Príslušenstvo;Najpredávanejšie Príslušenstvo k práčkam a sušičkám;Najpredávanejšie Príslušenstvo k sušičkám;Ostatné príslušenstvo k práčkam;Ostatné príslušenstvo k sušičkám;Pre veľké spotrebiče;Príslušenstvo;Príslušenstvo k práčkam;Príslušenstvo k sušičkám;RECO - ELEKTRO;Sleva na druhý kus -15%▲;Značka Meliconi;

Podobné produkty

Podstavec s košom pre práčku a sušičku Meliconi M656143

Nájdete v kategórii:

Ďalšie produkty od značky

Meliconi

Podstavec s košom pre práčku a sušičku Meliconi M656143 od obľúbenej značky Meliconi - tento produkt ponúkame s úžasnou cenovkou . Odporúčame tiež ostatné produkty z ponuky e-shopu. Pre objednávku nad€ nezaplatíte ani korunu za dopravu . Urobte si radosť.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR