Hriankovač Bosch TAT5P425

Hriankovač Bosch TAT5P425, 970W, sivý POUŽITÉ, NEOPOTREBOVANÝ TOV

Vynikajúci Hriankovač Bosch TAT5P425, 970W, sivý POUŽITÉ, NEOPOTREBOVANÝ TOV od známej značky v akcii za . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok bol použitý. Rovnomerné opečenie Hriankovač Bosch TAT5P425 vám ponúka rovnomerné nastavenie výkonu úrovne opečenia v rozsahu 1-7, ktorý vám opečie hneď dva hrianky naraz. Hrianky nemusíte len opekať, ale v prípade, že máte iba mrazené pečivo, môžete využiť funkciu rozmrazovania. Oproti tomu funkcia Ohrievanie vám zohreje už opečené pečivo. Jednoduchá obsluha S hriankovačom ľahko pripravíte aj menšie kusy pečiva pomocou vysokého zdvihu. Ak však potrebujete hrianku vysunúť ihneď a prerušiť tak zapekanie, potom vám určite pomôže tlačidlo STOP. To ihneď preruší prípravu toastov. Veľkou výhodou tohto spotrebiča je vyberateľná výsuvná zásuvka na omrvinky. Nebudete mať omrvinky všade na linke, všetky totiž padajú rovno do zásuvky. Tú potom stačí vysypať a máte znovu všade čisto. Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Nakúpiť a ešte ušetriť, čo si viac priať.

Popis produktu Hriankovač Bosch TAT5P425, 970W, sivý POUŽITÉ, NEOPOTREBOVANÝ TOV

  • Cena:
  • EAN: 2001003307149
  • Kategória: Boost All;ELEKTRO;Elektro (vše);Hriankovače;Kódy elektro a nabytok;Malé spotrebiče;Najpredávanejšie;Najpredávanejšie Hriankovače;Najpredávanejšie Malé spotrebiče;Najpredávanejšie Varení ZLACNENÉ;Najpredávanejšie Varenie;Použité;Povianoční výpredaj rozbalený tovar

Podobné produkty

Hriankovač Bosch TAT5P425, 970W, sivý POUŽITÉ, NEOPOTREBOVANÝ TOV

Nájdete v kategórii:

Ďalšie produkty od značky

Bosch

Hriankovač Bosch TAT5P425, 970W, sivý POUŽITÉ, NEOPOTREBOVANÝ TOV od Bosch - tento produkt predávame vo zľavové akciu za . S pomocou nášho katalógu nakúpite pohodlne z mobilu, tabletu alebo od počítača. Pre objednávku nad€ nezaplatíte ani korunu za dopravu . Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR