Vrecká na vákuovanie Electrolux EVRB1

Vrecká na vákuovanie Electrolux EVRB1

Veľmi predávaný produkt Vrecká na vákuovanie Electrolux EVRB1 od popredného výrobcu výhodne za 19.90 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

.term-glossary {border-bottom: 1px dotted;text-decoration: none;color: inherit;} Vákuové vrecká Electrolux EVRB1 Vákuovanie potravín je skvelý spôsob, ako veciam, ktoré inak nestihnete zjesť, predĺžiť ich životnosť. Využiť na to môžete napríklad opakovane použiteľné vrecká skrývajúce sa pod označením EVRB1 od firmy Elextrolux. Tie sú vhodné ako pre predĺženie čerstvosti v chladničke, tak pokojne aj pre zamrazenie v mrazničke alebo pomalé varenie v kúpeľov sous vide. Všestranné využitie Veľkou výhodou vreciek je ich odolný materiál, ktorý nielen skvele tesní, ale dovolí vám okrem uschovania v chladničke potraviny pokojne umiestniť do mrazničky. Vhodný je však napríklad aj k ohrievaniu v mikrovlnnej rúre a navyše aj k pomalému vareniu vo vodnom kúpeli metódou sous vide. Vynikajúci materiál Vrecká sú vyrobené z netoxického materiálu bez obsahu BPA, takže ponúkajú úplne bezpečný kontakt s potravinami. Vaša jedlo je tak ochránené pred všetkými nebezpečnými vplyvmi. Odolný materiál navyše sľubuje aj možnosť vrecká umývať v umývačke. Stačí oddeliť vákuový ventil a užiť si čistenie bez práce. Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Neplaťte inde viac, než musíte.

Popis produktu Vrecká na vákuovanie Electrolux EVRB1

  • Cena: 19.90 EUR
  • EAN: 7319599038343
  • Kategória: ELEKTRO > Malé spotrebiče > Príprava potravín > Vákuovačky

Podobné produkty

Clatronic KG 3159

29 €
28.89 €

Gramofón Lenco LS-100WD

149 €
149.00 €

Vrecká na vákuovanie Electrolux EVRB1

Ďalšie produkty od značky

Electrolux

Vrecká na vákuovanie Electrolux EVRB1 pochádzajúci od značky Electrolux - tento artikel čaká na vás v sezónne zľave za 19.90 EUR. Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Ak máte radi bezplatné poštovné, pridajte si do svojej objednávky tovaru za viac, ako€. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR