Voľne stojaca kombinovaná chladnička Haier B3FE742CMJW

Voľne stojaca kombinovaná chladnička Haier B3FE742CMJW

Výnimočný produkt Voľne stojaca kombinovaná chladnička Haier B3FE742CMJW obľúbenej značky Za priaznivú cenu 1167.50 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Veľký priestor a elegancia Kombinovaná chladnička s mrazničkou Haier B3FE742CMJW s veľkou kapacitou 297 l/129 l vám prináša dostatok priestoru na uchovávanie veľkého množstva potravín pre celú rodinu. Navyše vďaka elegantnému dizajnu skvelo obohatí vašu kuchyňu a vďaka jednoducho prístupným zásuvkám v mrazničke sa jednoducho a rýchlo dostanete k mrazeným potravinám. Ich ergonomická konštrukcia zabraňuje úniku studeného vzduchu, čo znižuje energiu až o 60%. Technológia Total NoFrost Kombinovaná chladnička Haier B3FE742CMJW je vybavená mnohými modernými technológiami, ktoré zaistia, že potraviny budú uchované čo najlepšie. Jednou z predností je systém NoFrost, ktorý zhromažďuje vzdušnú vlhkosť v centrálnom výparníku a nie v spotrebiči či na potravinách. Špeciálne vybavenie „Fresher Shield“ zabraňuje tomu, aby sa teplý vzduch dostal do mraziacej časti, čím predchádza zbytočnému rozmrazovaniu potravín. Antibakteriálna ochrana Vo vnútri chladničky sa nachádza ABT (automatická antibakteriálna technológia), ktorá zaisťuje antibakteriálnu ochranu potravín tým, že produkuje UV svetlo. Svetlo tak eliminuje škodlivé baktérie, ktoré cirkulujú vo vzduchu v chladničke a vaše potraviny si tak zachovajú chuť aj vitamíny. Regulácia teploty Vo vnútri chladničky sú na každej poličke umiestnené Fresher senzory, ktoré sa postarajú o to, aby bol chladný vzduch distribuovaný oba do tej časti chladničky, ktorá to v danú chvíľu najviac potrebuje. Novo pridané potraviny sa rýchlo schladia na optimálnu teplotu, čo predlžuje ich dobu skladovania. Dávkovač vody a ľadu Doprajte si čerstvú vodu bez otvárania petfliaš. Stačí dôjsť k chladničke a máte chutnú filtrovanú vodu ihneď v pohári. Zásobník na vodu nevyžaduje pripojenie na vodovod. Osvetlenie pre dokonalý prehľad Svetlá Daylight prinášajú rovnomerné a neoslnivé osvetlenie celej chladničky. Sú zostavené z LED diód, ktoré poskytujú jasné svetlo a vy tak budete mať prehľad nad všetkými potravinami. ceny a dodacie lehoty tlačíme stále dolu. Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Popis produktu Voľne stojaca kombinovaná chladnička Haier B3FE742CMJW

  • Cena: 1167.50 EUR
  • EAN: 6901018056925
  • Kategória: ELEKTRO > Veľké spotrebiče > Chladničky > Americké chladničky > Americké chladničky s výrobníkom ľadu

Podobné produkty

Voľne stojaca kombinovaná chladnička Haier B3FE742CMJW

Ďalšie produkty od značky

Haier

Voľne stojaca kombinovaná chladnička Haier B3FE742CMJW od známej značky Haier - tento artikel neprepásnite výhodne za 1167.50 EUR. Upozorňujeme, že ponuka má obmedzené u platnosť. Populárny ponuka sa vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávok nad €. Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR