Robotický vysávač iRobot Roomba 698

Robotický vysávač iRobot Roomba 698

produkt osvedčený zákazníkmi, Robotický vysávač iRobot Roomba 698 od top značky v akcii za 179 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Robotický vysávač iRobot Roomba 698 Trojstupňový čistiaci systém Neprekonateľnú kvalitu upratovania má na svedomí patentovaný trojstupňový čistiaci systém. V rámci tohto systému Roomba vyženie nečistoty z každého zákutia miestnosti a nasaje ich do zberného koša. Rotujúca bočná kefka Vďaka prítomnosti bočnej kefky dokáže Roomba efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné miesta. Dve kefy proti sebe Vďaka nim Roomba veľmi efektívne zbiera prach i veľké nečistoty z podlahy. Na tvrdých podlahách kefy ženú nečistoty priamo do zberného koša. Sací motor Vysávanie jemného prachu a prenos nečistôt z kief do zberného koša zabezpečuje výkonný sací motor. Filtráciu vzduchu zaisťuje filter AeroVac. Navigácia iAdapt Navigácia iAdapt zabezpečí dokonalé čistenie bytu i rodinného domu. Roomba monitoruje priestor pomocou desiatok senzorov a inteligentne reaguje na tvar a veľkosť miestnosti. Navigácia vedie robota naprieč celým priestorom, pozdĺž stien, okolo nábytku aj pod ním tak, aby bolo upratovanie perfektné. Mobilná aplikácia iRobot HOME S mobilnou aplikáciou iRobot HOME (Android a iOS) vo vašom smartfóne alebo tablete môžete robota ovládať, aj keď práve nie ste doma. Stačí stlačiť tlačidlo CLEAN. Akustická detekcia nečistôt Roomba je vybavená systémom Dirt Detect, ktorý pomocou akustických senzorov deteguje nadmerne znečistené miesta, ktorým sa Roomba po ich detekcii intenzívne venuje. Funkcia virtuálnej steny/Halo Roombe možno vymedziť priestor pomocou virtuálnej steny. Virtuálna stena vytvára neviditeľnú prekážku, ktorú robot neprejde. Niektoré virtuálne steny ponúkajú i funkciu Halo, ktorá vytvára okolo múru ochranné pole. Tento priestor robot nikdy nenaruší a funkciu možno využiť pri miskách s vodou domácich maznáčikov. Senzory proti pádu zo schodov Senzory umiestnené na spodnej časti robota dokážu bezpečne rozoznať voľný priestor pod robotom, a tým úplne vylúčiť možnosť pádu zo schodov. Ponuku e-shopu pre vás pripravuje tím odborníkov. Ak budete spokojní, odporučte nás prosím svojim známym.

Popis produktu Robotický vysávač iRobot Roomba 698

  • Cena: 179 EUR
  • EAN: 8588007532622
  • Kategória: ELEKTRO > Malé spotrebiče > Vysávače > Vysávače podľa značky > Ostatné značky vysávačov

Podobné produkty

Clatronic KG 3159

29 €
28.89 €

Gramofón Lenco LS-100WD

149 €
149.00 €

Robotický vysávač iRobot Roomba 698

Ďalšie produkty od značky

iRobot

Robotický vysávač iRobot Roomba 698 od výrobcu iRobot - tento produkt objednáte vo zľavové akciu za 179 EUR. Pozor, počet kusov na sklade môže byť u akčného tovaru obmedzený. Pri objednávke nad€ získate DOPRAVU ZADARMO. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR