Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06)

Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06)

Obľúbený produkt Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) od preslávenej značky v zľave 1344.90 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
1 345 €
Do obchodu »
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. K dispozícii ponúka chladiace priestory s objemom 335 l a mraznička je schopná uskladniť až 165 l potravín. Svoju energetickou triedou A ++ vám ušetrí financie a zároveň je šetrná k životnému prostrediu. Na prvý pohľad vás zaujme elegantným vzhľadom s čistými líniami podporenými luxusným sivým povrchom. 3 cykly & 2 chladiace systémy Chladnička obsahuje tri samostatné cirkulačné systémy, ktoré podporujú konzistentnú teplotu v celom objeme spotrebiča. Doplnené sú o 2 chladiace systémy, ktoré sa starajú o odstránenie pachov, zadržiavanie vlhkosti a udržia potraviny dlhšie čerstvé a plné chuti. Duálny invertor Vysoko výkonný kompresor v kombinácii s ventilátorom sa postarajú o stabilnú prevádzku chladničky. Zaistí tichú prevádzku, svojím šetrným chodom predĺži životnosť spotrebiča a v neposlednom rade zníži spotrebu energie až o 20 %. Pod dohľadom Snímače sa starajú o neustálu kontrolu teploty vo vnútorných priestoroch chladničky, vo chvíli, keď sú pridané čerstvé potraviny, ktoré narušia ideálne skladovacie podmienky, senzory ihneď reagujú upravením aktuálnej teploty. Flexibilná zásuvka Špeciálnu časť s objemom 40 l je možné nastavovať podľa aktuálnych potrieb a preferencií. K dispozícii sú tri rôzne režimy: mierne zmrazenie, nulová teplota, ovocie a zelenina. Teplota je nastaviteľná v horizonte od -2 °C do 3 °C. Regulácia vlhkosti Nastavte hladinu vlhkosti presne na mieru práve uskladneným potravinám. Na výber budete mať z troch režimov: vysoká, stredná a nízka. Udržíte potraviny dlhšie čerstvé v ideálnych skladovacích podmienkach. Plasma Pure Technológia Plasma Pure má za úlohu vytvárať ióny a elektróny, ktoré sa starajú o likvidáciu batérií, neutralizujú pachy a čistia vzduch v chladničke. Podľa vlastných požiadaviek Na výber máte bohaté množstvo kombinácií, pomocou ktorých môžete nastaviť jednotlivé zóny chladničky. Všetky oddiely môžu byť využívané ako chladnička, horný oddiel môžete úplne vypnúť a nechať iba spodný, rozdeliť chladničku tradične na chladiacu a mraziacu časť a veľa ďalších. Alloy Cooling 360° Chladenie Alloy Cooling 360° sa snaží rovnomerne chladiť chladničku v čo možno najmenšom možnom čase. Pre uskladnené potraviny je stabilne chladný vzduch bez výkyvov ideálny pre zachovanie nutričných hodnôt a čerstvosti. Upozorňujeme, že ponuka má obmedzené u platnosť. Urobte si radosť.

Popis produktu Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06)

  • Cena: 1344.90 EUR
  • EAN: 6940461911634
  • Kategória: ELEKTRO > Veľké spotrebiče > Chladničky > Americké chladničky > Čierne americké chladničky

Podobné produkty

Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06)

Ďalšie produkty od značky

Toshiba

Americká chladnička Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) značky Toshiba - tento produkt predávame po zľave za 1344.90 EUR. Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Dopravné bez akéhokoľvek poplatku sa teraz vzťahuje na objednávky s minimálnou hodnotou €. Prajeme vám príjemné nakupovanie.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR