Nádoby na vákuovanie Electrolux EVFB1

Nádoby na vákuovanie Electrolux EVFB1

Jedinečná ponuka Nádoby na vákuovanie Electrolux EVFB1 od obľúbeného výrobca za prívetivú cenu 34.90 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

.term-glossary {border-bottom: 1px dotted;text-decoration: none;color: inherit;} Vákuové nádoby Electrolux EVFB1 Vákuovanie potravín je skvelý spôsob, ako veciam, ktoré inak nestihnete zjesť, predĺžiť ich životnosť. Set dvoch dóz priamo od firmy Electrolux však okrem toho dokáže ponúknuť aj pár vecí navyše, ako je napríklad šetrnejší dizajn či inteligentné uskladňovanie. Okrem toho, že potraviny zostanú čerstvejšie, budete mať istotu, že sa do nich z plastu nedostanú žiadne škodliviny a ešte vaša chladnička zostane krásne organizovaná. Čerstvejšie potraviny Vákuové nádoby vám poslúžia k tomu, aby jedlo, ktoré vám zostane alebo, o ktorom viete, že si ho chcete dlhšie uchovať, zostalo čo najdlhšie čerstvé. Na dózach navyše nájdete aj integrovaný záznamník dát, takže budete mať úplný prehľad o tom, kedy ste si jedlo uložili. Šetrný materiál Nádoby sú vyrobené z netoxického materiálu bez obsahu BPA, takže ponúkajú úplne bezpečný kontakt s potravinami. Vaša jedlo je tak ochránené pred všetkými nebezpečnými vplyvmi. Odolný materiál navyše sľubuje aj možnosť vložiť dózy do mrazničky a umývať v umývačke. Perfektná organizácia Veľkou výhodou využitie overeného a spoľahlivého výrobcu Electrolux nie je len záruka kvality, ale aj dokonalé prispôsobenie chladničkám CustomFlex. Sú tak prispôsobené k presnému zaveseniu do systému chladničky, nezaberajú priestor navyše a sú v nej perfektne organizované. Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Využite ponuku skôr, než dôjde k vypredaniu tovaru.

Popis produktu Nádoby na vákuovanie Electrolux EVFB1

  • Cena: 34.90 EUR
  • EAN: 7319599037919
  • Kategória: ELEKTRO > Malé spotrebiče > Príprava potravín > Vákuovačky

Podobné produkty

Nádoby na vákuovanie Electrolux EVFB1

Ďalšie produkty od značky

Electrolux

Nádoby na vákuovanie Electrolux EVFB1 od kvalitnej značky Electrolux - tento produkt doručujeme v jedinečnej akcii za 34.90 EUR. Pozrite sa tiež na ďalšie položky v našom katalógu. Obľúbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytované pre objednávky nad €. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR