Set starostlivosti o rúru a varnú dosku Electrolux 801417020

Set starostlivosti o rúru a varnú dosku Electrolux 801417020

Výnimočný produkt Set starostlivosti o rúru a varnú dosku Electrolux 801417020 od producenta teraz za cenu 19.90 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Set na starostlivosť o rúru a varnú dosku Electrolux Určite to poznáte z vlastnej skúsenosti, pri varení celkom ľahko dôjde k pripáleniu pripravovaných pokrmov na varnej doske alebo pripečeniu jedál v rúre. V tejto situácii sa môžete spoľahnúť na čistiacu súpravu určenú práve na tieto spotrebiče. Súprava čističov a škrabky sa tak stane ideálnym pomocníkom vo vašej kuchyni pri čistení rúry a varnej dosky. Perfektná čistota a lesk vašej varnej dosky Krém na čistenie varných dosiek je určený pre ošetrenie sklokeramických, sklenených aj indukčných povrchov. Perfektne odstráni nečistoty, zanechá na doske ochranný film pre budúce jednoduchšie čistenie a dodá jej vysoký lesk. Čistiaci sprej určený nielen pre rúry Sprej na čistenie rúry, ktorý je určený aj pre mikrovlnné rúry a grily, bol špeciálne vytvorený pre vnútro spotrebiča, kde dokáže odstrániť aj tie najodolnejšie pripáleniny alebo mastné škvrny. Praktické balenie s rozprašovačom vám zaistí jednoduché použitie a vaša rúra potom bude dokonalo čistá, ako keby ste si ju práve kúpili. Nerezové povrchy bez odtlačkov prstov So sprejom určeným na ošetrenie nerezových povrchov ako sú čela umývačiek riadu, chladničiek alebo digestora budete mať vždy tieto plochy skvelo čisté, lesklé, bez škvŕn a šmúh. Prípravok súčasne zanechá na spotrebiči ochrannú vrstvu pre dlhotrvajúcu čistotu. Škrabka na rýchle odstránenie pripálenín Škrabka určená pre sklokeramické varné dosky odstráni aj tie najhoršie pripáleniny jednoducho a rýchlo, takže už vašu varnú dosku nebudete musieť drhnúť množstvom ďalších čističov, ale len pomocou škrabky dostanete pripáleniny nadol. V kombinácii s krémom pre čistenie varných dosiek dosiahnete perfektnej čistoty a lesku v priebehu chvíľky. Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Vy neplatíte nič navyše!

Popis produktu Set starostlivosti o rúru a varnú dosku Electrolux 801417020

  • Cena: 19.90 EUR
  • EAN: 7332543919994
  • Kategória: ELEKTRO > Príslušenstvo > Pre veľké spotrebiče > Príslušenstvo k sporákom

Podobné produkty

Clatronic KG 3159

29 €
28.89 €

Gramofón Lenco LS-100WD

149 €
149.00 €

Set starostlivosti o rúru a varnú dosku Electrolux 801417020

Ďalšie produkty od značky

Electrolux

Set starostlivosti o rúru a varnú dosku Electrolux 801417020 od Electrolux - tento artikel čaká na vás vo výhodnej akcii za 19.90 EUR. Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Pre objednávku nad€ nezaplatíte ani korunu za dopravu . Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR