Kuchynská linka Marija 200 cm (vanilka/dub sonoma/biela)

Kuchynská linka Marija 200 cm (vanilka/dub sonoma/biela)

Hit katalógu: Kuchynská linka Marija 200 cm (vanilka/dub sonoma/biela) od známej značky výhodne za 182 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Sektorová kuchyňa Marija Vybrať tú správnu kuchynskú linku tak, aby bola dokonale zariadená, praktická, maximálne účelná a zároveň elegantná, aby sme sa v nej cítili príjemne, patrí k najdôležitejším a často najzložitejším rozhodnutiam pri zariaďovaní bytu. Rovná kuchyňa Marija toto všetko spĺňa a je perfektnou voľbou aj do menších priestorov. Aj napriek svojim skromným rozmerom ponúka kuchynská linka dostatok úložného priestoru. Skrinky sú variabilné a môžete ich teda poskladať podľa potreby. Súčasťou kuchynskej linky je aj kvalitná pracovná doska s rozmermi 60 x 60 cm s hrúbkou 28 mm. Spodná drezová skrinka je dodávaná bez pracovnej dosky, odporúčame k nej dokúpiť celoplošný drez. Ako primárna farba bola zvolená jemná farba vanilky, ktorá vašu kuchyňu presvetlí a opticky ju zväčší. Matné predné plochy sú doplnené korpusom v dekore dub sonoma, bielou pracovnou doskou a striebornými plastovými úchytkami. Použité materiály Sektorová kuchynská linka Marija je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Vďaka tomu je zaručená jej stabilita, pevnosť a je veľmi odolná proti oderu. Výrobným materiálom konštrukcie aj predných plôch sú drevotrieskové dosky s laminovaním (LDTD), ktoré vynikajú predovšetkým odolnosťou proti oderu, vlhkosti aj zmenám teplôt. Čo predovšetkým v kuchyni iste oceníte je tiež ich veľmi jednoduchá údržba. Dosky majú matnú povrchovú úpravu, prevládajúcou farbou je béžová. Zvoleným dekorom predných plôch je vanilka, korpus je vyhotovený v dekore dub sonoma a pracovná doska má bielu farbu. Elegantným doplnkom sú tiež strieborné plastové úchytky. Výhodou tejto kuchyne je tiež variabilné usporiadanie skriniek, čo znamená, že si ju môžete poskladať rovnako ako na fotkách alebo naopak akokoľvek inak ako budete potrebovať. Výhody: moderný a minimalistický dizajn vhodná do menších miestností dostatok úložného priestoru kvalitný materiál a spracovanie variabilné usporiadanie skriniek vrátane kuchynskej pracovnej dosky a sokla Zloženie kuchynskej linky: 3x horná skrinka 3x spodná skrinka pracovná doska krycia lišta (sokel) Vyhotovenie: materiál: laminovaná drevotrieka (LDTD) dekor korpusu: dub sonoma dekor predných plôch: vanilka povrchová úprava: matná pracovná doska: 60 x 60 cm, hrúbka: 28 mm dekor pracovnej linky: biela dĺžka kuchyne: 200 cm drezová skrinka BEZ pracovnej dosky odporúčame dokúpiť celoplošný drez 800 x 600 mm Rozmery jednotlivých častí: horná skrinka (2x dvierka): 80 x 60 x 31 cm horná skrinka (digestorová): 60 x 36 x 31 cm horná skrinka (1x dvierka): 60 x 60 x 31 cm spodná skrinka (drezová): 80 x 82 x 46 cm spodná skrinka (1x zásuvka): 60 x 82 x 46 cm Dodanie: demontované 7 samostatných balíkov Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Popis produktu Kuchynská linka Marija 200 cm (vanilka/dub sonoma/biela)

  • Cena: 182 EUR
  • EAN: 2001002965715
  • Kategória: NÁBYTOK > Kuchyne

Podobné produkty

Kuchynská linka Marija 200 cm (vanilka/dub sonoma/biela)

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

OKAY nábytok

Kuchynská linka Marija 200 cm (vanilka/dub sonoma/biela) od firmy OKAY nábytok - tento hit nájdete v časovo obmedzenej akcii za 182 EUR. Ceny tovaru a skladovú dostupnosť neustále aktualizujeme. Akonáhle sa vám zapáči tovaru nad €, cenu dopravy už nemusíte riešiť, bude BEZPLATNÁ. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR